Doneer voor gevelkunst op Dordtse Vrije School

Help mee en doneer. Via het donatieformulier kun je een donatie doen – elk bedrag helpt!

Doneer voor gevelkunst op Dordtse Vrije School

DVS-ouder Remco van Hoek ontwierp voor de zijgevel een schildering met schaduwkleuren van de boom die daar staat. Oud-leerling Carine Hooykaas bedacht voor de lange zijde van het gebouw een licht- en kleurenspel met stroken transparante folie. Om deze grote, permanente kunstwerken te kunnen realiseren, vragen we jouw steun. Het project wordt grotendeels bekostigd uit eigen middelen, maar er is nog €7500,- nodig.

Help jij ons dit mogelijk te maken? Doe een donatie én zegt het voort!

Deze crowdfundingsactie loopt t/m 10 juli 2019, we hopen de kunstwerken op 19 september 2019 te kunnen onthullen.

Doe een persoonlijke donatie
Doe een zakelijke donatie

Er is momenteel €1.410,00 van de €7.500,00 opgehaald met deze actie! Doneer ook!