Extern vertrouwenspersoon

Klachten over schoolveiligheid of intimidatie kunt u kenbaar maken bij de schoolcontactpersoon of de externe vertrouwenspersoon. De schoolcontactpersoon of de externe vertrouwenspersoon (Jeroen Meiboom of Els Rietveld van de CEDgroep)) kunnen u begeleiden in de klachtroute. Zij zullen niet bemiddelen, maar naast u gaan staan en volgen of het proces van de klacht goed verloopt.

Externe vertrouwenspersoon CED groep

Jeroen Meiboom of Els Rietveld
Dwerggras 30, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam
info@cedgroep.nl