Aanmelden weekbericht

Iedere week versturen wij per mail het weekbericht van de school naar de ouders en mensen die verbonden zijn met onze school.

Indien u ook betrokken bent bij onze school, maar geen kinderen bij ons op school heeft, en graag het weekbericht wilt ontvangen dan kunt u een mail sturen naar onze administratie (administratie@dordtsevrijeschool.nl) met het verzoek om in de mailinglijst te komen.

Afmelden voor het weekbericht kunt u zelf doen. Onderaan het weekbericht is een afmeldfunctie.

U kunt ons ook volgen via Facebook:
Facebook pagina Dordtse Vrijeschool