Het schoolplein

De Dordtse Vrije School heeft een prachtig groot schoolplein wat deel uitmaakt, en geïntegreerd is in ons onderwijs. Kleuters kunnen spelend leren, de leerlingen beleven de seizoenen in de tuin van dichtbij. Weer of geen weer, we gaan elke dag naar buiten.

Er is een tuingroep, die de laatste woensdagmiddag van de maanden maart, april, mei, juni, september en oktober bij elkaar komt voor het onderhouden van de plantvakken. Zie voor de data in het komend schooljaar de agenda.

Aanmelden kan via directie@dordtsevrijeschool.nl, maar spontane acties zijn ook welkom!

De tuingroep is ook heel blij met alle planten en struiken die u over hebt!

Er is momenteel €6.475,00 van de €7.500,00 opgehaald met deze actie! Doneer ook!

“Door het vieren van jaarfeesten worden kinderen zich bewust van het jaarverloop en stimuleren we verbondenheid met de natuur.”