Oproep gevelkunstenaars

In 2019 bestaat de Dordtse Vrije School 40 jaar. Dubbel feest, want 2019 is ook het 100e jubileumjaar van de vrijeschoolbeweging wereldwijd. Dit ‘Waldorf-100’-jubileum wordt het hele jaar door gevierd op en rond scholen, in verschillende samenstellingen en met een rijkdom aan mooie initiatieven, publicaties en kunstprojecten. 

De Dordtse Vrije School viert deze mijlpalen onder andere met de realisatie van een toepasselijk gevelkunstwerk, dat de buitenmuren van de school zal gaan sieren. Lotti Hesper, ‘mooimaker van verwaarloosde plekken’ en tevens ouder op de Dordtse Vrije School, zal leiding geven aan dit kunstproject.

Oproep
Voor de ontwikkeling van het gevelkunstwerk is de Dordtse Vrije School op zoek naar kunstenaars. De voorkeur gaat uit naar kunstenaars die een connectie met de school hebben. Dit kunnen (oud-)leerlingen zijn, ouders van (oud-)leerlingen, (oud-)leerkrachten of mensen die anderszins verbonden zijn (geweest) aan de school. De artistieke kwaliteit is leidend en een passende vergoeding wordt geboden.

Klik hier voor meer informatie over het project, de opdracht en selectiecriteria (pdf)


Agenda


Bekijk volledige agenda »


Recent nieuws

Ondersteuningsplanraad

In de Ondersteuningsplanraad? Ja, waarom niet! Enkele redenen om u kandidaat te stellen voor de Ondersteuningsplanraad (OPR): U praat mee over de manier waarop het beleid in de regio Dordrecht voor begeleiding en ondersteuning in het onderwijs (passend onderwijs) georganiseerd wordt; U denkt mee over de manier waarop extra ondersteuning aan leerlingen geboden kan worden; […]

Lees bericht »

Bekijk alle nieuwsberichten »

“Onderwijzen is ook opvoeden. Onderwijs gaat verder dan alleen goed leren lezen of rekenen.”

Dordtse Vrije School